Tudose, critic la adresa celor care au redactat România Educată:„n’ai bacu’… semințele tot gustu’ ăla are!”

Mihai Tudose, sursa: FB

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îi ironizează pe cei care au redactat, cu greșeli, memorandumul privind programul România Educată. Fostul premier a descoperit faptul că la capitolul V al documentului scrie primul-ministru și nu prim-ministru, așa cum este corect.

„Azi a fost ziua lu’ România Educată…. Ședință de Guvern festivă cu Președinte cu tot. După o luuuuungă perioadă de ,,consultări cu toată lumea” (consultări de care nu prea a auzit nimeni) am văzut azi un Cîțu care a reușit să impresioneze auditoriu’ citind că a venit Președintele! Apoi, citind Memorandumul, descoperim că de implementarea lui nu se ocupă nimeni. Fiindcă la cap V, punctul 1, este desemnat Primul Ministru”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

În mod ironic, Mihai Tudose spune că tocmai greșeala descoperită ar reprezenta un argument pentru implementarea proiectului România Educată.

„La noi, în România, funcția la care cred eu că doreau să se refere este ,,prim-ministrul” nu primul ministru, că nu e vorba de primul care papă ecler miercuri…Poate fi un argument pt necesitatea proiectului… Dar implementat de oameni care măcar știu să scrie sau/ și înțeleg ceea ce citesc….. Altfel rămânem la ai/ n’ai bacu’… semințele tot gustu’ ăla are!”, a adăugat Mihai Tudose.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here