Tudor Chirilă a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă în legătură cu un banner al PSD

Tudor Chirilă
Foto: Facebook Tudor Chirilă

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la un banner al PSD, cu mesajul „În Sectorul 1 PSD îţi dă puterea”, care este amplasat în faţa parcului Herăstrău din Bucureşti.

„Văd azi că este o campanie în toată regula, după cum se vede”, spune Tudor Chirilă, într-un mesaj publicat duminică pe Facebook.

Artistul a ataşat mesajului său şi o fotografie cu bannerul respectiv, despre care spune că este amplasat în faţa parcului Herăstrău. „Probabil şi în alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprită de cetăţeni, prin reclamaţii”, mai spune Tudor Chirilă.

Într-un alt mesaj publicat recent tot pe Facebook, Tudor Chirilă se întreabă dacă „a început campania electorală” şi dacă un banner, pe care este scris mesajul „În sectorul 1 PSD îţi dă puterea!”, este amplasat legal. Pe de altă parte, şi alţi utilizatori ai platformei de socializare Facebook au publicat imagini cu astfel de bannere, care ar fi fost amplasate în Sectorul 1 din Bucureşti.

Alegerile locale ar urma să aibă loc pe 5 iunie, iar startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotărâri ale Guvernului privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here