Traian Băsescu: pierdem bani europeni pentru că administraţiile locale sunt incapabile să facă proiecte viabile

moţiune de cenzură

Traian BăsescuRomânia „pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administrațiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile”, a declarat sâmbătă la Buzău președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu.

El a precizat că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte „înainte de campania electorală”.

Peste 400 de membri și simpatizanți ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidați pentru primăriile din județ, în prezența liderului formațiunii. Printre candidați s-a aflat și fostul șef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcția de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu le-a cerut candidaților MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte. „În județul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetățenilor că avem soluții. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD și PNL, care și-au dat mâna, dar aceste partide și-au terminat mandatul pentru România’, a mai declarat Traian Băsescu.

Președintele MP le-a cerut organizațiilor locale să țintească primul loc și să valorifice erodarea electorală a celor două partide mari, PSD și PNL.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Cum sa nu se piarda banii europeni?De ce se tot mira D-l Basescu??Critica si „vede” doar padurea -administratia locala-uitand sa priveasca „copacul”-persoana /persoanele /care compun aceasta administratie!Personalul este nepregatit ,profesional,atunci cum i se poate cere sa intocmeasca un proiect/nu proecte/viabil??Sunt angajati pe baza unor pile,a unor relatii nu pe baza unor competente profesionale ,intelectuale!! Intalnesti doar rude prin administratie,nu profesionisti!!Cei din sala ,ascultandu l,isi zambeau in barba ,de naivitatea ,unui fost Presedinte!! Si eu vreau sa mi fac o TICHIE de AUR,neavand aur imi fac din carton !!Exista o mare diferenta intre DORINTA siPUTINTA!!D-l Basescu trebuie sa fie REALIST -sa ceara -o pregatire profesionala performanta a celor din administratie si apoi programe viabile!!Dar mai este „mult pana departe”.Basescu urmareste ce spune un plagiator,un excroc,un print,dar nu pe cel care ii arata realitatea-dura si neiertatoare!!Tara are nevoie de politicieni-dar din cei REALISTI si pragmatici ,nu de filfizoni politici!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here