Tragedie înfiorătoare într-o familie din Voluntari

Sursa foto:deces
Sursa foto:deces

Un copil de 13 ani din Voluntari a sunat sâmbătă seară la poliție pentru a reclamă că tatăl său le-a înjunghiat pe mama și bunica lui, după care a fugit de acasă. Mama copilului a murit din cauza rănilor suferite.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.Poliția a mai primit alte două telefoane, care anunțau că au fost auzite țipete de ajutor. Polițiștii au găsit două persoane care aveau urme de violență,  bărbatul bănuit de agresiune nefiind acasă.

„Echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor 2 persoane de sex femeiesc, însă ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului”, a precizat Poliția Ilfov.

 „Polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale și Serviciul Rutier, au procedat la efectuarea de activități specifice și l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-o zonă din apropierea locuinței. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări”, a mai comunicat Poliția Ilfov.

A fost deschis un dosar penal, urmărirea penală fiind în competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here