Tragedie de neexplicat în Iași. Un copil de doi ani a căzut de la etajul nouă. Tatăl este anchetat

Un copil de doi ani a murit, joi seară, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Iaşi, poliţiştii demarând cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Tragedia s-a petrecut, joi seară, într-un bloc din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Copilul se afla împreună cu tatăl său în apartament, iar la un moment dat, profitând de neatenţia bărbatului, s-a urcat pe geam şi a căzut în gol, de la etajul nouă.
La faţa locului a sosit imediat un echipaj al SMURD, băiatul fiind găsit în stop cardio-respirator. Medicii au efectuate manevrele de resuscitare, el fiind totodată transportat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, anunță news.ro.
„În jurul orei 19.50, un apel la numărul de urgenţă a anunţat că un copil în vârstă de doi ani a fost victima unei căzături de la înălţime. A intervenit o ambulanţă cu medic, care a găsit pacientul în stop cardio-respirator, a început manevrele de resuscitare şi a decis transferul imediat la unitatea medicală”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.
Băiatul a fost readus la viaţă, însă după câteva minute a murit. Poliţiştii au declanşat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ