Tragedie. Băiat de 6 ani, ucis în grădină de câinele familiei

Foto: Ciine rau. Sursa Foto: IPN.md
Foto: Ciine rau. Sursa Foto: IPN.md

Un copil de 6 ani dintr-o localitate a județului Dâmbovița a murit, luni, după ce a fost mușcat de câinele familiei.

Poliția Orașului Răcari a fost sesizată de un bărbat că un copil de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine, potrivit digi24.ro.

Din primele verificări, s-a constatat că băiatul în timp ce era în grădina casei, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. Copilul a decedat din cauza rănilor.

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, Poliția Orașului Răcari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urmă leziunilor, minorul a decedat”, a comunicat IPJ Dâmboviţa.

Trupul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița pentru necropsie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetarea penală se face sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here