Trafic infernal pe Valea Prahovei

Viteza pe Valea Prahovei este de maximum 30 km la oră, potrivit valorilor ridicate de autorități duminică,

Traficul rutier este aglomerat, marţi la prânz, pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul spre Capitală, unde se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni şi la Comarnic. Rste trafic intens pe A1, la intrarea în Bucureşti şi pe DN7, la Călimăneşti, anunţă Centrul Infotrafic.

Marţi la ora 12.00 se înregistrau valori ridicate de trafic pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de coborâre spre Capitală dinspre staţiunile de pe Valea Prahovei. Astfel se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni şi în localitatea Comarnic, potrivit g4media.ro.

De asemenea, trafic intens este semnalat şi la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, pe Autostrada A1, precum şi pe Valea Oltului (DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea), în oraşul Călimăneşti. „Recomandăm conducătorilor auto să-şi planifice cu atenţie traseul, să verifice condiţiile de trafic înainte de a porni în călătorie şi să ia în considerare folosirea unor rute alternative. Adaptaţi viteza la condiţiile de trafic şi de drum şi nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule”, au transmis poliţiştii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.