Totul despre sex la Sectorul 3. Robert Negoiță, contre cu tentă sexuală cu senatorul USR Florina Presadă

Totul despre sex

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și senatorul USR Florina Presadă au folosit dezbaterea publică pe marginea proiectului de PUZ coodonator Sector 3 pentru un schimb de replici demne de serialul Totul despre sex (Sex and the City).

Totul a pornit de la o luare de cuvânt a senatoarei, care nu a apucat s-o ducă la bun sfârșit din cauza intervențiilor celor prezenți în sala de consiliu a Primăriei Sectorului 3. Iată în continuare schimbul de replici demn de serialul Totul despre sex :

Florina Presadă: ”Nu m-ați lăsat să termin”.

Robert Negoiță: ”Păi până când terminați dvs… Dumneavoastră terminați greu”.

Florina Presadă: ”Constat că la bărbații din PSD există această obsesie cât de repede termină femeile”.

La sediul Primăriei Sectorului 3 a avut loc miercuri seara a doua dezbatere publică pe marginea proiectului de PUZ coordonator al Sectorului 3, iar discuțiile s-au axat pe posibilitatea pe care o lasă acest document de a se construi blocuri în porțiunea retrocedată din Parcul IOR și în Parcul Constantin Brâncuși, care la rândul lui a fost retrocedat.

Discuțiile între cetățeni, primarul Robert Negoiță și reprezentanți ai USR (din partea PNL nu a fost nimeni, ca și luni, pentru că în Sectorul 3 USL trăiește bine mersi în continuare) au durat aproape trei ore.

LĂSAȚI UN MESAJ