Timișoara: Nicolae Robu va ține audiențe LIVE pe Facebook

dronă la Primăria Timișoara Nicolae Robu atacă USR referendumul pentru familie

Nicolae RobuDestul de activ pe Facebook, primarul din Timișoara, Nicolae Robu, testează capacitățile rețelei de socializare în scopul apropierii de cetățeni.

Cu un telefon legat la internet, primarul Nicolae Robu a lansat în premieră națională audiențele online cu cetățenii, prin intermediul Facebook.

Nicolae Robu a făcut și o demonstrație la final de săptămână cănd a transmis în direct, pe telefon, de pe contul său de Facebook Public Figure, conferința de presă a PNL Timiș.

Edilul este convins că ultima aplicație Facebook îi va încânta pe timișorenii care vor dori să-i pună întrebări și să capete răspunsuri live.

”A apărut o nouă facilitate Facebook, aceea de transmisii live cu recepționarea de comentarii în timpul transmisiilor. Avem, deci, la dispoziție un instrument interactiv. Acest instrument este dedicat categoriei de personalități care au fani, pentru a putea interacționa cu ei. Am considerat că putem folosi acest instrument pentru a transmite conferințele de presă în direct pe Facebook, iar eu voi folosi acest instrument și pentru audiențe în direct pe Facebook. Pagina mea de tip Public Figure a fost acceptată de Facebook pentru aceasta aplicație”, a declarat Nicolae Robu, citat de Oponia Timișoarei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here