Testarea şi vaccinarea, singurele soluţii pentru redeschiderea restaurantelor şi a evenimentelor mari

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat că există discuţii cu privire la modul cum vom putea merge la restaurant, la cinematograf sau diverse evenimente.

Claudiu Năsui a declarat că există o singură posibilitate de a ne relua obiceiurile de a merge la cinematograf sau la restaurant, şi anume testarea. E o variantă pe care o discutăm în acest moment, a declarat ministrul Economiei.

Soluţii discutate

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spune că testarea rapidă pentru a permite oamenilor accesul în instituții de cultură, restaurante sau la evenimente este o soluție discutată cu colegii săi din Guvern.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Sănătății vrea să schimbe criteriile pentru carantină. Va introduce un indicator care să arate gradul de testare

„Este și testarea o soluție. E o variantă pe care o iau în calcul, nu o exclud deloc și chiar o discutăm în momentul acesta, să vedem cum poate fi operaționalizată”, a declarat ministrul.

Vaccinarea

„Deocamdată suntem la stadiul de discuție pentru a găsi soluții, atât cu industria, cât și cu Ministerul Sănătății și cu Ministerul de Interne. Dar suntem în plin val 3 și prioritatea Guvernului este să trecem cu bine de acest val 3. Prioritatea a doua este campania de vaccinare, pentru a combate epidemia cât mai repede, pentru că până la urmă, ca soluție durabilă pentru a deschide economia este doar vaccinarea”, a mai spus ministrul

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here