Teodorovici dă milităria jos din podul PSD

Teodorovici dă milităria jos din podul PSD

Teodorovici dă milităria jos din podul PSD: îi amenință cu demiterea pe miniștrii care nu-și îndeplinesc repede și bine sarcinile asumate.

Ajuns numărul 2 în PSD, președintele executiv Eugen Teodorovici s-a pus cu disciplina pe toți pesediștii puși în fruntea ministerelor. Concret, Teodorovici le-a transmis miniștrilor PSD, de la Târgu Mureș, că s-a terminat cu joaca și că ori fac tot ce au promis ”la ziua și la ora la care și-au asumat”, ori sunt zburați din funcție.

Teodorovici dă milităria jos din podul PSD: amenință cu demiterea miniștrilor care nu-și fac treaba

Ministru al Finanțelor, secretar executiv al PSD și aspirant la calitatea de prezidențiabil al partidului la alegerile din această toamnă, Eugen Teodorovici le cere miniștrilor social-democrați să zbârnâie în funcții astfel încât partidul să-și poată reface imaginea în ochii românilor.

Teodorovici i-a pus la treabă și pe primarii partidului, cărora le-a trasat misiunea de a promova public ”realizările” PSD-ului – manevră gândită de asemenea tot pentru dregerea imaginii partidului.

”Trebuie să vorbiți despre realizări, domni și doamne primari, în afara partidului. Să faceți oamenii să vadă clar, să compare ce au făcut unii și alții. Vrem nu vrem, acest partid e cel care a făcut pentru țară, fiind cel mai important partid după Revoluție. Trebuie să schimbam și noi unele lucruri în partid.

La nivelul guvernării, fiecare ministru, colegii, vor avea viață grea acum. Ca președinte executiv am această obligație față de dvs, de partid, guvern, țară, să fim intransigenți cu ai noștri, cu noi. Miniștrii trebuie să facă la ziua și la ora la care și-au asumat. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduință pentru cine vrea să fie ministru. E cam greu, dar se lucrează în acest sens. Altfel, vor veni alții care vor întelege asta”, este avertismentul-amenințare dat de Eugen Teodorovici la conferința județeană a PSD Mureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*