Tentativă de viol la CFR. Un bărbat a incendiat un birou și a încercat să violeze o angajată

Barbat cu catuse . Sursa FOTO: 4711018/Pixabay.com
Barbat cu catuse . Sursa FOTO: /Pixabay.com

Incident grav într-o stație CFR din județul Galați. Un bărbat a fost reținut, după ce ar fi incendiat un birou și ar fi încercat să întrețină, prin violență, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, sâmbătă, un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mișcare din Statia CFR Ivești și ar fi încercat să întrețină, prin violență, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani.

„În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Ivești. Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, incercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, a anunțat IPJ Galați.

Tânărul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere.

În cursul zilei, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, cu propunere de arestare preventivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here