vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTensiuni în coaliție. Avertisment PNL către doi miniștri USR

Tensiuni în coaliție. Avertisment PNL către doi miniștri USR

-

Dispute verbale în coaliție. Deputatul PNL Florin Român îi avertizează pe miniștrii USR PLUS Vlad Voiculescu (Sănătate) și Claudiu Năsui (Economie) că vor avea pe conștiință firme distruse și slujbe pierdute dacă nu se „trezesc”.

Atenționare

„Peste 170.000 de teste PCR Real Time efectuate în județul Alba. Din care, circa 100.000 sunt teste care au în spate un singur CNP. O singură persoană. Raportat la populația efectivă, asta înseamnă că aproape 1 din 3 locuitori ai județului au fost testați. Ceea ce nu e rău! Dar nici bine! Pentru că, testarea masivă nu este luată în calculul ratei incidenței. Din acest motiv, Alba Iulia este mai mult în scenariul roșu. Motiv pentru care copiii nu pot merge la școală. Motiv pentru care este practic distrusă industria HoReCa. Se pierd slujbe”, a declarat Florin Român, potrivit stiripesurse.ro.

„Ceva e putred în această chestiune.”

„În timp ce firmele sunt distruse, la Ministerul Economiei există suspiciuni de fraudă majoră la Măsura 3. Așteptată că o gură de oxigen de oamenii din sectorul privat. O măsură de 550 de milioane a fost aruncată în aer, în mandatul lui Claudiu Năsui! Nici normele pentru diferența de 20% din cifra de afaceri NU AU APĂRUT LA TIMP. Este grav domnilor. Treziți-vă sau veți avea pe conștiință multe firme distruse și slujbe pierdute!

Domnule Vlad Voiculescu! Introduceți în formulă de calcul și testele făcute! Nu-i poți pedepsi pe cei care testează și să te faci că plouă în județe în care nici acum nu se mișcă un deget la testare. Îmi place modul cum apără Emil Boc industria HoReCa la Cluj Napoca! M-aș fi bucurat să avem și la Alba oameni care se bat pentru firme și slujbe. Ceva e putred în această chestiune…”, a scris Florin Român pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...