Taximetriştii din Galaţi care au bătut un tânăr, cercetaţi în stare de libertate

Taximetriștii din Galați cercetați în libertate

Taximetriştii din Galaţi care au bătut un tânăr sunt cercetaţi în stare de libertate. Patru dintre cei implicaţi au fost audiaţi la Poliţie, dar anchetatorii continuă cercetările pentru a-i depista şi pe ceilalţi agresori.

Reprezentanţii IPJ Galaţi au anunţat că poliţiştii au identificat patru bărbaţi bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani. Printre cei identificaţi este şi bărbatul care ar fi furat telefonulul mobil al victimei. Cercetările sunt continuate cu aceştia în stare de libertate, au precizat reprezentanţii Poliţiei. Bărbaţii sunt cercetaţi într-un dosar de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

„În urma incidentului din dreptul intrării la plaja Brateş din data de 7 aprilie în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către mai mulţi taximetrişti care s-au anunţat printr-un cod de urgenţă, ştiut numai de ei, vă anunţ că voi purta discuţii cu colegii din conducerea primăriei şi cu dl. primar astfel încât licienţele taxiurilor implicate să fie anulate urmând apoi să facem demersurile legale prin adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru anularea atestatelor de taximetrişti ale celor implicaţi în evenimentul crud care se putea transforma foarte uşor în crimă cu atât mai mult cu cât un timp, tânărul a fost bătut exact pe liniile de cale ferată”, a scris pe Facebook viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman, citat de Mediafax.

Un tânăr de 19 ani a fost bătut crunt de mai mulţi taximetrişti în oraşul Galaţi, după ce între el şi taximetristul care-l ducea acasă de la serbarea zilei sale de naştere s-a iscat un conflict. Şoferul de taxi a chemat ajutoare şi mai mulţi colegi de la firmă au ajuns în zonă. Aceştia l-au bătut crunt pe tânăr, întreaga scenă fiind filmată de o cameră video stradală. În urma bătăii, victima a fost grav rănită şi are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. În altercaţie, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un complex de agrement, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar, care a dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ