Taxele şi impozitele locale în Capitală nu vor creşte în 2016

Impozitele pe clădiri şi terenuri din Râmnicu Vâlcea Taxele şi impozitele locale din Sectorul 4 Modificările fiscale Colectarea veniturilor din TVA

Veste bună pentru bucureșteni. Taxele şi impozitele locale în Capitală nu vor fi majorate în anul 2016, singura modificare fiind doar la impozitarea clădirilor, care vor fi impozitate diferenţiat, în funcţie de destinaţia pe care o au, potrivit unui proiect al municipalităţii.

taxe si impoziteProiectul de Hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale începând cu anul 2016 este în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Capitalei şi prevede faptul că acestea vor rămâne la nivelul anului 2015, informează Mediafax.

Documentul propune şi menţinerea la acelaşi nivel, de 10 la sută, a bonificaţiei acordate persoanelor fizice pentru plata cu anticipaţie.

Singura modificare faţă de acest an o reprezintă faptul că, prin noul Codul fiscal (Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal), impozitarea clădirilor se face diferenţiat, în funcţie de destinaţia acestora.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here