Tatăl europarlamentarului brailean PSD Mihai Tudose, ucis de coronavirus

Tatăl europarlamentarului brailean Mihai Tudose a murit din cauza  infectării cu coronavirus. Constantin Tudose, în vârstă de 80 de ani, și-a dat ultima suflare pe un pat al Spitalului SRI din București.

Corpul neînsuflețit va fi adus la Brăila miercuri, 15 iulie. El va fi depus la ora 11, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin și Elena. Înmormântarea și slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30, potrivit infobraila.ro.

Până acum doar Înalt Prea Sfințitul Pimen a avut parte de câteva ore de luat rămas bun. Iar acum și tatăl lui Mihai Tudose (PSD). Românii obișnuiți  , cei cărora rudele le-au murit cu sau de coronavirus, nu au avut ocazia să își ia la revedere de la cei dragi,.

Ultimul ultimul drum a fosat făcut direct spre groapă. Un exemplu  este o înmormântare din Suceava, când de pe marginea drumului, familia răposatului și-au strigat durerea văzând dricul cum îl poartă direct spre groapă. În satul Plopeni, familia lui Costică Hlade, a avut voie doar să privească din poartă cum tatăl lor trece fără însuflețire, cu mașînă de la pompe funebre, prin față casei.

A fost adus de la Spitalul Județean din Suceava până la cimitirul din sat unde a fost îngropat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here