Tată sau bestie? Un bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce și-a biciuit cele trei fiice minore

sursa : Google
sursa : Google

Un bărbat de 43 de ani din judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a bătut cu biciul cele trei fiice minore, în vârstă de 6, 8 şi 11 ani. El este reținut și cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz duminică seară, după ce s-au seisziat din oficiu

”În seara zilei de 28 iulie, poliţiştii Secţie 3 Poliţie Rurală Aiud, în baza unor informaţii cu privire la posibile fapte de violenţă la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 şi 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu şi au demarat activităţile de cercetare. În urma primelor investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obţinut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019”. (IPJ Alba)

Tatăl bătăuș a fost dus la sediul poliţiei şi a fost audiat, iar ulterior a fost reţinut. În  cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here