S-a deschis Târgul de Turism 2019. Sunt reduceri de până la 50%

Târgul de Turism 2019 turismul cu undiță în delta dunării (2)
Târgul de Turism 2019 turismul cu undiță în delta dunării (2)

Târgul de Turism 2019 s-a deschis astăzi, iar turoperatorii au venit cu oferte cu reduceri de până la 50% pentru cei care vin la Romexpo.

La ediţia de primăvară a TTR participă peste 330 de companii din 15 ţări – Bulgaria, Chile, Congo, Croaţia, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania şi Turcia.

Pentru perioada Târgului de Turism, TUI TravelCenter are oferte speciale pentru majoritatea destinaţiilor, reducerile ajungând până la 53%. Astfel, pentru Antalya, reducerile EarlyBooking ajung până la 50% sau chiar la 53% pentru plecările de 1 mai.

Touroperatorul Paralela 45 vine cu reduceri speciale, numai pe perioada târgului, de până la 15% pentru pachetele de chartere şi sejururi. Reducerile Early Booking ajung până la 30%, valabile până pe 28 februarie 2019. Turismul individual are reduceri de până la 7% iar circuitele au discounturi cuprinse între 15 euro şi 100 de euro/persoană.

Compania de călătorii Eximtur va întâmpina clienţii pe toată durata târgului cu reduceri Early Booking atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele din străinătate. Pentru Litoral Marea Neagră, înscrierile timpurii vor beneficia de reduceri de până la 25%.

Organizația Elenă de Turism vă invită în data de 22 Februarie, ora 15:00, Pavilion B2, stand  248-250 la un eveniment autentic grecesc unde vă avea loc un concert de Bouzouki cu artiștii Nikos Papadopoulos și Tolis Hionas, acompaniați de ansamblul de dans „Nea Ellada”.
Maeștrii de Ceremonii vor fi Daniel Buzdugan și Gabriel Coveseanu care ne vor încânta cu experiențele lor din Grecia.
De asemenea vă fi și o degustare de brânzeturi tradiționale grecești și sucuri naturale.
În prima zi a Târgului de Turism al României, începand cu ora 12:15 la standul Ministerului Turismului din Israel (standul 305, langa TUI Travel Center) vă așteaptă Maia Morgenstern.
E.S. David Saranga, ambasador al Israelului la Bucuresti, va ține un scurt discurs de inaugurare a standului, urmat de un moment artistic susținut de doamna Maia Morgenstern împreună cu Orchestra Teatrului Evreiesc de Stat.

Pe de altă parte, turoperatorul Christian Tour vă așteaptă cu pachete de vacanță pentru 1 mai, Paște, si estivale într-o frumoasă campanie numită „Dreptul la Vacanță”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here