TÂRGU MUREŞ: Campanie de colectare a deșeurilor electrice

Primăria Târgu Mureș, în parteneriat cu RECOLAMP, dă pe 7 mai startul unei noi campanii de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Prima acțiune va fi în Tudor, urmând ca până la 28 mai aceasta să treacă prin toate zonele municipiului.

Organizatorii vor amplasa centre de colectare în fiecare cartier, iar oamenii vor putea fie să le ducă acolo, fie să solicite ajutor din partea autorităților, spune reprezentantul Primăriei Târgu  Mureș, Cristina Pruteanu:

„Târgumureșenii pot aduce la centrele special amenajate: televizoare, calculatoare, frigidere, aragaze, mașini de spălat, aspiratoare, fiare de călcat, corpuri de iluminat, becuri economice, neoane, becuri și tuburi cu LED, baterii și acumulatori. Totodată, subliniem faptul că pentru transportarea obiectelor grele, de peste 50 kg, cei interesați se pot programa la numărul de telefon: 0748-196.767 de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Tot la acest număr de telefon pot apela persoanele în vârstă, care au nevoie de sprijin”.

Primăria Târgu Mureș organizează astfel de acțiuni o dată la șase luni. Anul trecut, mureșenii au trimis spre reciclare circa 80 de tone de deșeuri electrice și electronice, transmite RADIO TÂRGU MUREŞ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here