Târg de joburi pentru angajarea a 2.000 de persoane la cele 22 de firme ale Primăriei Capitalei

târg de joburi

Primăria Capitalei organizează vineri şi sâmbătă un târg de joburi pentru angajarea a peste 2.000 de persoane în cele 22 de firme nou înfiinţate de municipalitate.

Târgul de Joburi va avea loc în Spaţiul Expoziţional al Institutului Naţional de Statistică, vineri şi sâmbătă, între orele 10,00 şi 18,00.

„Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei îşi propune să angajeze oameni competenţi pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor douăzeci şi două de companii municipale. Este important de stiut ca acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii, asa că îi invit pe toţi cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile”, susţine primarul Capitalei, Gabriela Firea. Intrarea este liberă.

Firea anunţa încă de la sfârşitul lunii aprilie organizarea acestui târg, pentru a angaja în firmele municipalităţii mame care vor să se întoarcă la serviciu sau care vor să avanseze în carieră, tineri care nu au luat bacalaureatul şi studenţi. „Vreau să anunţ în premieră că Primăria Capitalei va organiza în perioada următoare un târg de locuri de muncă pentru locurile de muncă pe care cele peste 20 de societăţi pe acţiuni ale municipalităţii aprobate recent de către consilierii municipali le vor crea. Acest târg de locuri de muncă se va adresa mamelor care doresc să se întoarcă la serviciu, iar locul de muncă ori nu a fost păstrat, deşi legea are prevederi clare în acest sens, sau poate mama doreşte un salt în carieră accesând un nou job. Târgul de locuri de muncă se va adresa şi tinerilor care nu şi-au luat bacalaureatul şi vor să lucreze în paralel cu pregătirea examenului de bacalaureat, dar şi studenţilor”, anunţa atunci edilul.

CGMB a aprobat pe 11 aprilie înfiinţarea următoarelor firme: Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA, Compania Municipală Sport Pentru Toţi SA, Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti SA, Compania Municipală Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA, Compania Municipală Pază şi Securitate Bucureşti SA, Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SA, Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA, Compania Municipală Protecţie Civică şi Voluntariat Bucureşti SA şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here