Tânără incendiată de un bărbat condamnat pe viață, însă eliberat condiționat

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecuta o  tânăra de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. 

Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului, a spus la Digi24 Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

„Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical. Ea fost intubată la UPU și mutată la reanimare”, a adăugat medicul.

Medicul a precizat că tânăra a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova. Acest lucru deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severni nu are compartiment special pentru mari arși.

Fata a fost incendiată

„Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele”, a adăugat Iman.

Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune. A aruncat benzină peste ea și i-a dat foc.

Bărbatul, condamnat la închisoare pe viața și eliberat condiționat, a fost reținut de polițiști.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here