Tânăr ridicat de mascați după ce a amenințat și înjurat un polițist pe Facebook

tinar retinut de mascati. Sursa foto: observatornews.ro
Tinar retinut de mascati. Sursa foto: observatornews.ro

Un tânăr de 25 de ani din Constanța a fost ridicat de mascați după ce a înjurat și a amenințat un polițist pe Facebook. El a fost reținut pentru ultraj după ce, timp de patru minute, l-a înjurat în faţa camerei pe poliţistul care ancheta un caz în care era implicat.

„Dacă sunteţi băieţi, lasă uniforma acasă şi hai să ne batem”

Bărbatul a recurs la ameninţări şi injurii fiind nemulțumit că un poliţist de la secţia 5 din Constanţa ar fi insistat pe lângă victimele pe care le-ar fi agresat să depună mărturie.

„Dacă sunteţi băieţi, lasă uniforma acasă şi hai să ne batem. Şi vino aici şi fără gardă şi cum vrei tu că doar ştii unde stau. Că eu nu ştiu unde stai, nu ştiu cum te cheamă, când te văd, te văd numai în timpul serviciului şi dacă mă dau la tine e ultraj, dacă scot brişca să te tăi sau una alta să te împuşc…am și eu o vârstă, un viitor înainte”., „Fac urât şi mă leagă pe loc. Bro’, dacă tot eşti băiat şi zici că mă urmăreşti şi abia aşteptăm să-l legăm pe …doar ştii unde stau …de ce nu vii peste mine? Haide!” a spus tânărul în direct pe Facebook

Poliţişti de la investigaţii criminale, însoţiţi de mascați au descins la locuinţa tânărului.
„Acesta a fost identificat la domiciliu şi a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, a declarat Andreea Iliescu IPJ Constanţa
Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 4 ani de închisoare. Tânărul are dosar penal şi pentru conducere sub influenţa alcoolului, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here