Viceprimarul Aurelian Bădulescu vrea supermarketuri închise în weekend

Bădulescu a rămas fără permis antisemitism marca Aurelian Bădulescu debarcarea lui Aurelian Bădulescu Aurelian Bădulescu candidează la şefia PSD Bucureşti Aurelian Bădulescu ar putea fi audiat supermarketuri închise în weekend

Viceprimarul Aurelian Bădulescu vrea supermarketuri închise în weekend, „pentru a se evita prezenţa traficului”, după cum s-a exprimat el în cadrul unei dezbateri publice care are loc la Primăria Capitalei.

El a precizat că va propune în Consiliul General un proiect care presupune ca activităţile comerciale pentru unele supermarketuri să fie închise în weekend.

„Vom începe discuţiile cu marile lanţuri de supermarketuri, iar eu voi avea o iniţiativă de consilier general care să închidă pentru sâmbătă şi duminică activităţile comerciale din anumite supermarketuri din Bucureşti, tocmai ca în weekend să se poată aproviziona foarte bine şi să evităm prezenţa traficului greu pentru zonele din Bucureşti”, a declarat vineri Aurelian Bădulescu, la o dezbatere publică ce are loc la Primăria Capitalei.

Supermarketuri închise în weekend și limitarea aprovizionării

Potrivit acestuia, prin proiectul pe care vrea să-l depună se vor limita la 3,5 tone transporturile de aprovizionare.

„Lucrul ăsta o să-i supere, dar vom limita la 3,5 tone orice formă de aprovizionare pe aceste lanţuri de magazine. Am văzut şi pe dezbaterea de astăzi, sunt cetăţeni care ne recomandă acest lucru”, a mai declarat Aurelian Bădulescu în contextul în care a spus că vrea supermarketuri închise în weekend.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here