luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSUCEAVA. Bătaie la şcoală între directoare şi o profesoară

SUCEAVA. Bătaie la şcoală între directoare şi o profesoară

-

Directoarea unei școli din Suceava și o profesoară s-au bătut în timpul orelor, cea din urmă spunând că este hărțuită de mai bine de un an de către șefa unității școlare.

CITEŞTE ŞI: Șantajul politic al lui Rareș Bogdan la PSD nu este susținut de realitate: în spatele lui Ciucă la prezidențiale nu mai are cine să se adune

„M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard”, spune profesoara.

Directoarea Școlii Gimnaziale Zamostea și profesoara de istorie s-au bătut joi dimineață, în timpul orelor, pe fondul unui conflict mai vechi care a răbufnit după o ultimă șicană a șefei unității de învățământ, scrie Monitorul de Suceava.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru descleștarea celor două profesoare, iar la școală a fost chemată și o ambulanță.

„Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat după bătaie profesoara.

Ce spune profesoara

„Ea m-a îmbrâncit, eu nu am atins-o. M-a bătut cu pumnul și cu mâinile. S-a ridicat de la catedră, s-a năpustit asupra mea, m-a luat de mâini, m-a lovit la mâini și în piept, dorind să îi ia telefonul care este bun personal. Am țipat cât am putut de tare pentru a fi auzită. Am reușit să scap din mâinile ei și am fugit spre ușa de la ieșire. Am contuzii toracice și lovituri, zgârieturi pe mână. Doresc să ridice imaginile de pe camere. A fugit de la locul faptei. Trebuia să anunțe politia, ambulanță. A fugit ca un infractor. În trecut, am sesizat de nenumărate ori IȘJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet. Răspunsul a fost același. „Dacă nu te-a bătut, e bine”. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală”, a mai spus profesoara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...