Studenți din patru centre universitare vor participa la Școala de Vară organizată de combinatul siderurgic Liberty Galați

sursa foto: Liberty Galati
sursa foto: Liberty Galati

56 de studenți provenind din centrele universitare Galați, Iași, București și Cluj au fost selectați și vor participa la Școala de Vară a combinatului siderurgic Liberty Galați, aflată la cea de a opta ediție.  

În următoarele două luni și jumătate studenții vor lucra, alături de mentori – experți ai Combinatului, la proiecte concrete de care să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei.

Studenții vor beneficia și de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilitățile de comunicare, tehnicile de prezentare dar și la team building-uri în care își vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Pe perioada programului studenții devin angajați cu drepturi depline ai Combinatului.

„Într-o realitate mereu în schimbare, cum este cea  de-acum, avem nevoie de un fundament solid, de cunoaștere. Schimbarea este o normalitate și dacă nu o  urmezi nu poți progresa. Fiți curioși, învățați și vă garantez că experiența voastră de la noi va cântări greu în parcursul vostru ulterior”, a spus,  studenților participanți, Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane.

“Sunt onorat și bucuros să fi participat în ultimii ani la Școală de Vară a Combinatului, cel mai important program de acest gen din țară. De la an la an, remarc o participare tot mai numeroasă a studenților noștri. Îi felicit că au ales să se dezvolte profesional și nu doar teoretic, prin activități practice, prin parcurgerea fluxului de producție, ceea ce le va întregi expertiza tehnică. Remarc că albastru este, acum,  culoarea comună a Combinatului și Universității, ceea ce semnifică seriozitate, responsabilitate și profesionalism”, a spus Gelu Gurguiatu, Decanul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați.

Aproape 300 de studenți au absolvit Școala de Vară, unii dintre aceștia devenind angajați ai Combinatului.

Liberty este membru al Alianței G.F.G., o grupare internațională de întreprinderi specializate în producția de energie regenerabilă, exploatare minieră, metalurgie, engineering, logistică și servicii financiare, cu sediul central la Londra. Compania are centre regionaleale în Dubai, Hong Kong, Singapore, Sydney, Paris și New York și o prezență în aproximativ 30 de țări. Alianța are o forță de muncă globală de aproape 30.000 de angajați și o cifră de afaceri care depășește 20 miliarde de dolari în care sunt incluse diviziile “Liberty” de producție de metale, proiectare precum și energie regenerabilă, transport și infrastructură din cadrul “SIMEC”, servicii bancare și financiare – “Wyelands” și imobiliare – “Jahama Estates”.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here