ȘTIRILE DIMINEȚII – O femeie și un copil din România, uciși de o tornadă în Grecia; Vreme urâtă pe litoral

7.30 Stare de alertă în Grecia. Șase persoane au decedat, printre care și femeie şi un băiat de 8 ani din România, după ce au fost striviţi de un acoperiş luat de rafale de vânt. Tragedia a a avut loc în regiunea Halkidiki, în nordul Greciei, unde au avut loc o tornadă, rafale de vânt violente şi grindină.Tornada a durat aproximativ 20 de minute.

7.20  Vreme urâtă pe Litoral. Potrivit meteorologilor, vremea se menţine rece. Vântul va sufla cu intensificări la munte, în est, centru şi sud-vest. 19 grade va fi maxima zilei în Transilvania şi 28 de grade în Lunca Dunării. Pe litoral, vremea se menţine instabilă şi mai rece decât ar fi normal. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius și va ploua. La noapte cerul va fi mai mult noros, iar minima va fi de 16 grade Celsius.

7.00 Curtea Constituţională dezbate din nou sesizările Opoziţiei şi ale lui Klaus Iohannis pe modificarea codurilor penale. Curtea Constituţională va dezbate, joi, obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de PNL – USR şi de preşedintele Klaus Iohannis asupra modificărilor aduse de Parlament Codului Penal şi Codului de Procedură Penală.Judecătorii CCR au amânat de şase ori pronunţarea pe sesizările de neconstituţionalitate referitoare la Codurile penale, formulate de preşedintele Klaus Iohannis şi partidele de Opoziţie PNL şi USR.

6.00 Accident cu cinci persoane în Constanța. Cinci persoane printre care şi doi copii, au fost rănite, în urma unui accident produs, miercuri seara, în localitatea Gălăneşti, judeţul Suceava. Potrivit ISU Suceava, accidentul s-a produs miercuri seara în localitatea Gălăneşti, din judeţul Suceava. În accident au fost implicate două maşini.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here