ȘTIRILE DIMINEȚII – Avertizare meteo de vijelii şi grindină pentru toată ţara; astăzi sunt publicate primele rezultate BAC 2019

09.00 Elena Udrea nu mai este în Costa Rica. Fostul ministru s-a urcat în avion alături de mama şi de fiica sa de doar câteva luni, postul de televiziune prezentând şi fotografii cu Udrea într-un avion.  Cele trei au călătorit la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt fără a se cunoaşte destinaţia finală. Mai multe detalii despre situația Elenei Udrea și ce riscă această dacă este arestată în articolul de pe cetateanul.net.

08.00 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţa, o atenţionare cod galben de vijelii şi grindină, valabilă pentru toată ţara. Atenționarea expiră luni, la ora 22.00. Vor fi semnalate intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp. Atenţionarea este valabilă până la ora 22.00.

7.30 Rezultate BAC 2019. Astăzi vor fi afișate primele rezultate ale examenului de bacalaureat. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie. Potrivit Ministerul Educaţiei, 136.087de candidaţi din toate promoţiile (116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 de candidaţi din promoţiile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat 2019 în prima sesiune.

7.00 Atenție!Vin ploile și se răcește vremea/ Potrivit meteorologilor, astăzi vremea se răcește semnificativ. 24 de grade se vor înregistra la Baia Mare şi Iaşi, 26 la Sibiu, 28 la Galaţi și Piteşti, 30 de grade Celsius la Craiova. La noapte, minimele vor fi între 9 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. 13 grade se vor înregistra la Cluj-Napoca, 14 la Piatra Neamţ, 15 la Oradea şi 20 de grade la Constanţa.

6.00 A decedat lângă o scenă a festivalului Neversea. Un bărbat de 34 de ani, din București, a fost găsit mort, duminică seară, lângă una dintre scenele amplasate pentru festivalul Neversea, de la Constanţa. „La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul” (ISU Dobrogea). https://www.mediafax.ro/social/un-barbat-a-murit-langa-o-scena-a-festivalului-neversea-tanarul-nu-avea-semne-de-violenta-pe-corp-18225810

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here