Staţiile de metrou Tineretului şi Apărătorii Patriei se deschid cu o zi mai devreme, anunţă Metrorex

tentativă de suicid la metrou

Metrorex deschide marți accesul călătorilor în stațiile de metrou Tineretului și Apărătorii Patriei, cu o zi mai devreme față de data anunțată, a anunţat luni societatea.

”La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe șantier și lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil. Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalațiilor de control-acces se află în plin proces de implementare și că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate”, se arată în comunicatul dat publicităţii de Metrorex.

Conform sursei citate, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor putea beneficia de ”sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil”. Pe 31 august, Metrorex a anunțat că închide, în perioada 2-5 septembrie 2017, stațiile de metrou Tineretului şi Apărătorii Patriei, pentru modernizarea instalațiilor de acces și control, fiind introduse două linii-navetă de autobuz care să preia călătorii.

Astfel, pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou Apărătorii Patriei, Regia Autonomă de Transport București a înființat linia-navetă 632, care va funcționează între terminalele Romprim și Piața Sudului.

Totodată, pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou Tineretului, RATB a înființat linia-navetă 613, care funcționează între terminalele Turnu Măgurele și Piața Sf. Vineri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here