Specialiştii şi-au pierdut speranţa: Ne apropiem de anarhie sanitară!

Octavian Jurma. Sursa foto: Facebook
Octavian Jurma. Sursa foto: Facebook

Octavian Jurma critică deciziile autorităților vizavi de noile restricții.

Epidemiologul e de părere că cei nevaccinați se vor hotărî să nu se mai imunizeze și că va fi tot mai dificil să existe un dialog rațional cu ei.

Jurma spune că fără o decizie unică, fără predictibilitate și fără autoritate respectată nu vom învinge pandemia.

Urmează valul 5

„Vedem că (n.r. guvernul) a amânat atât de mult luarea acestor decizii, încât valul a intrat singur pe platou. Sunt mai preocupat acum de valul cinci. (…) O parte din cei nevaccinați se vor hotărî acum să nu se mai vaccineze, nu mai putem avea un dialog rațional cu ei”, a declarat Jurma, explicând că lipsește predictibilitatea și în domeniul sanitar.

CITEŞTE ŞI: Medicul epidemiolog Octavian Jurma, avertisment sumbru: În următoarele 14 zile aproximativ un milion de români se vor infecta și 10.000 vor muri din cauza COVID 19

„Ni se spune sâmbătă ceva, luni vedem că nu se întâmplă. Lipsa de predictibilitate și vedem că nici acum în ceasul 18, politicienii nu fac pasul în spate, să se certe liniștiți acolo, puteau să delege autoritatea sanitară unui comandament unic. Toată lumea se ocupă de vaccinare și nimeni de fapt. Nu există nicio autoritate recunoscută și ne apropiem de anarhie sanitară. Avem reguli pe care nimeni nu le respectă”, a mai spus epidemiologul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here