SPANIA. Zeci de români au fost abandonați în aeroport de compania aeriană

sursa foto: Pixabay

Zeci de români reclamă că au fost abandonați de compania aeriană maghiară Wizzair pe aeroportul Seve Ballesteros din orașul spaniol Santander, sâmbătă, 13 august.

Pentru zborul Santander-București, care a decolat sâmbătă la orele 22:25, compania programase o aeronavă cu 230 de locuri, dar în final a sosit una de numai 180 locuri, situație care s-a repetat la zborul de întoarcere care era programat pe ruta inversă, potrivit El Diario Montanes.

Potrivit sursei citate, compania care se ocupa de această rută aeriană a programat un avion cu 230 de locuri, pe baza căruia a vândut biletele de călătorie. Cu toate acestea, un avion cu numai 180 de locuri a ajuns pe aeroportul capitalei Cantabriei.

„Când au luat valiza pentru a o verifica, ne-au spus că există suprarezervare. Urma să ne vedem cu familia soțului meu. Înțeleg că se poate întâmpla, dar normal ar fi fost ca ei să ne ofere o altă soluție”, spune Andrea.

Înlocuirea aeronavei programate inițial poate fi pusă pe seama unei defecțiuni a acesteia sau pe seama reprogramării pe o altă rută. Acest demers a însemnat ca mulți pasageri să nu aibă loc în cea de-a doua aeronavă și, implicit, să nu poată călători către destinația pentru care plătiseră bilete, scrie Rotalianul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here