SPANIA. Zeci de români au fost abandonați în aeroport de compania aeriană

sursa foto: Pixabay

Zeci de români reclamă că au fost abandonați de compania aeriană maghiară Wizzair pe aeroportul Seve Ballesteros din orașul spaniol Santander, sâmbătă, 13 august.

Pentru zborul Santander-București, care a decolat sâmbătă la orele 22:25, compania programase o aeronavă cu 230 de locuri, dar în final a sosit una de numai 180 locuri, situație care s-a repetat la zborul de întoarcere care era programat pe ruta inversă, potrivit El Diario Montanes.

Potrivit sursei citate, compania care se ocupa de această rută aeriană a programat un avion cu 230 de locuri, pe baza căruia a vândut biletele de călătorie. Cu toate acestea, un avion cu numai 180 de locuri a ajuns pe aeroportul capitalei Cantabriei.

„Când au luat valiza pentru a o verifica, ne-au spus că există suprarezervare. Urma să ne vedem cu familia soțului meu. Înțeleg că se poate întâmpla, dar normal ar fi fost ca ei să ne ofere o altă soluție”, spune Andrea.

Înlocuirea aeronavei programate inițial poate fi pusă pe seama unei defecțiuni a acesteia sau pe seama reprogramării pe o altă rută. Acest demers a însemnat ca mulți pasageri să nu aibă loc în cea de-a doua aeronavă și, implicit, să nu poată călători către destinația pentru care plătiseră bilete, scrie Rotalianul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.