Şoşoacă susţine că românii vor fi cipaţi şi vom dispărea: Desființarea României, asta vă doriți trădătorilor?!

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă spune că populaţia României este la un pas de a fi cipată, astfel că ţara noastră riscă să…dispară!

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, atac la Ciucă: Ai jurat pe CONSTITUTIA ROMANIEI, știi, MĂ, ce scrie in ea? ANTIROMÂNULE!

Şoşoacă i-a făcut trădători pe conducătorii României şi a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare.

Mesajul

Noi am distrus tot ceea ce înseamnă industria de semiconductori. În urmă cu ceva timp vorbeam aici despre CIP-uriacesta este actul pentru aceste CIP-uri. Ați avut vreodată curiozitatea domnilor parlamentari să citiți actele care stau la baza acestor COM-uri?! Vă anunț că dumneavoastră și familiile dumneavoastre veți fi supuși acelorași reguli pe care le va institui UE în locul României. Va întreb acum: Cât timp va mai există România și se va mai numi România?! pentru că din tot ceea ce aud aici la aceste COM-uri România nu va mai exista! Am ajuns să hotărască alții pentru noi iar dumneavoastră verificați doar dacă sunt respectate dispozițiile europene. A verificat vreunul dintre dumneavoastă dacă tot ceea ce se regăsește în aceste COM-uri respectă Constituția României?! Acest COM a făcut obiectul unor mari discuții și scandaluri la nivel european. Sunt numeroși avocați din toată Europa care spun că această politică a UE urmărește într-un final ciparea populației. Între plandemie și cipare mai este un singur pas! Desfințarea României, asta vă doriți trădătorilor?!.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. […] Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei presupun că își adresează și sieși și Patriarhiei aceste reproșuri, nu? Că nu-mi aduc aminte safi luat atitudine vreodată în timpul pandemiei pentru apărarea drepturilor și libertăților românilor, a liberului acces la credință, pentru apărarea drepturilor oamenilor de a fi înmormântați creștinește? Unde erati dle Bănescu, unde era Patriarhia când ați închis la ordin bisericile si nu ați făcut slujbe de Paște in urmă cu 2 ani? Unde erați când nu se împărtășeau credincioșii? Unde erați când oamenii erau aruncați in saci de plastic ca niste animale zdrobite pe marginea drumului si nu aveau acces nici la slujbe? Acum plangeti mortii din razboaiele altora? Ce ati facut pentru mortii noștri ? Ce atitudine ati luat pentru apărarea românilor? Cum va permiteti sa faceti observații in Săptămâna patimilor când nu ați luat nicio atitudine timp de 2 ani si jumătate pt a apăra românii? De drama poporului român când vă va păsa , dle Bănescu? De drama României când vă va pasa? Așa cum o fi IPS TEODOSIE, ESTE UNICUL INALT IERARH CARE A LUAT ATITUDINE FĂȚIȘA IMPREUNA CU NOI IMPOTRIVA ABUZURILOR SI NEDREPTĂȚILOR DIN ROMANIA!!! Voi unde ati fost? Că la buget sunteti toti primii, dar cand e vorba de lupta, fugiți si va ascundeti ca serpii! Mare dreptate avea IISUS! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here