Şoşoacă, nou atac la Simion: Terminaţi cu prostiile! Să înveţe să fie naţionalist

Senatoarea Diana Șoșoacă se află joi la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, pentru a lua parte la serbările de 1 Decembrie 2022. În același timp, tot prin Alba Iulia se află și vechiul ei aliat, deputatul George Simion, care a condus Marșul Unirii, din gara CFR către Cetatea Alba Carolina.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, scandal în Parlament cu un UDMR-ist: Ieși afară. Să-ți fie rușine! Trădătorule!

Deși au început împreună ascensiunea politică, acum cei doi politicieni nu se mai înțeleg și, chiar de 1 Decembrie, senatoarea Șoșoacă i-a transmis lui Simion un mesaj, la Alba Iulia.

În timp ce reporterii alba24.ro urmăreau atmosfera sărbătorii Zilei Naționale a României, printre miile de cetățeni prezenți în Cetatea Alba Carolina, aceștia s-au întâlnit cu Diana ȘO?oac?.

Vrea să refacă România

Întrebată de reporteri cu ce gânduri a venit în Alba Iulia, Diana Șoșoacă a declarat: „Am venit cu gânduri de refacere a României Mari, pentru că sunt 104 ani de la Marea Unire, de când s-a făcut România Mare. Noi nu mai avem România Mare, avem România Mică, fără o parte din teritorii și singura mea dorință în afară de cea a lui Avram Iancu de a vedea națiunea fericită, este să refacem România Mare”.

Întrebată dacă a venit alături de George Simion la Alba Iulia, Şoşoacă a luat foc: „Nu, haideți, terminați cu prostiile, domnul George Simion să învețe să fie naționalist și după aceea” a declarat Diana Șoșoacă despre George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here