Şoşoacă, foc şi pară pe politicieni: Pentru refugiați s-au găsit imediat 1500 de locuri de muncă, dar pentru români nu s-au putut găsi!

Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut scandal în Parlament la adoptarea Legii privind economia socială și refugiații.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, atac la Ciucă: Ai jurat pe CONSTITUTIA ROMANIEI, știi, MĂ, ce scrie in ea? ANTIROMÂNULE!

Parlamentarul spune că pentru românii săraci nu s-au găsit soluţii, în schimb pentru refugiaţi autorităţile s-au mobilizat imediat.

Unde se face inserţia

„Care sunt domeniile în care veți face inserție socială? Care este industria în care veți face acest lucru în condițiile în care noi nu mai avem industrie?! România trăiește din împrumuturi așa că va întreb unde se vor angaja acești oameni? Pentru refugiați s-au găsit imediat 1500 de locuri de muncă, iar pentru românii veniți din afara țării nu s-au putut găși, români care au întreținut PIB-ul țării vreme de 32 de ani, păi asta îmi sună a discriminare pe față în condițiile în care au fost bani alocați de la UE pentru acești refugiați. Având în vedere că există bani alocați pentru refugiați de către UE nu ar fi fost mai bine că aceste locuri de muncă să fie alocate românilor noștri din afară astfel încât aceste politici de inserție socială să îi vizeze pe aceștia?! Care sunt domeniile în care îi veți trimite la muncă pe acești refugiați, sau acest proiect legislativ este unul cu dedicație pentru anumiți oameni politici care mai trebuie să câștige si ei ceva profitând de acest context?! Țări că Germania naționalizează companiile energetice noi de ce nu o facem poate așa am avea locuri de muncă”, a răbufnit Şoşoacă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here