Şoşoacă face spectacol: Orice bărbat şi-ar dori o soţie ca mine

Diana Șoșoacă a vorbit recent despre viața ei personală. Aceasta a povestit cum a fost cucerită de soțul ei și cine deține controlul în familie.

Senatoarea a explicat că, deși ea este o persoană foarte vocală, soțul ei este cel care deține controlul acasă, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui.

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă susține că împărtășește aceleași valori cu soțul ei, fiind marea ei iubire.

Cum s-au cunoscut

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă pleacă la mare ca să-l oftice pe vllogerul care a jignit femeile: Pentru a-i strica viața lui Buhnici, cel fără de sutien, și cipatul!

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here