Şoşoacă face revoluţie în Ministerul de Interne: Până ajung eu să plătesc amenzile, intră ei în puşcărie

Diana Şoşoacă a mărturisit că va face dosare penale ministrului de Interne şi şefilor din Poliţie şi Jandarmerie. Mai mult, senatoarea le cere demisia.

Diana Şoşoacă a declarat aseară, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu că le cere demisia şi le va face dosare de abuz în serviciu şefilor din Jandarmerie şi poliţie. Senatoarea nu l-a uitat nici pe ministrul de Interne căruia, de asemenea, îi cere demisia.

A fost şi tentativă de omor! A strigat Diana Şoşoacă în emisiune atătându-se nemulţumită de modul în care au gestionat protestele anti-restricţii desfăşurate în ultimile zile.

Vrea demiteri

Diana Şoşoacă: „Eu cer demiterea ministrului Afacerilor Interne şi conducătorilor poliţiei şi Jandarmeriei române. Le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost o tentativă de omor din partea lui Bode, a jandarmeriei şi a poliţiei. Am adresat întrebăru cu privire la acese aspecte.

La ora 20.15, colonelul Brâncoveanu, a anulat ordinul de tragere în populaţie. De ce puterea aceasta criminală. Ne-a spus că medicemntaţia e atât de dură, de aia avem atâţia morţi. Toate amenzile, în loc să scrie acolo că am participat ca senator, ei au scris de avocat.

Eu încerc să rezolv problemele oamenilor. Până ajung eu să plătesc amenzile, intră ei în puşcărie. Dacă cineva îmi arogă mie meritul de a scoate România în stradă, eu mulţumesc. Guvernul şi Iohannis au distrus România, au băgat-o în faliment. Lui Bode o să îi fac plângere şi pentru trafic de influenţă. Nu voiau să mă amendeze, dar la insistenţele lui Arafat şi ale lui Bode. Nu e pentru prima oară.

CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă, disperată: A fost amendată cu 15.000 de lei

Din toate amenzile care s-au dat în starea de urgenţă şi alertă, eu nu am auzit un om care să fi plătit. Peste 90% dintre amenzi au ajuns în instanţă. Am dat publicităţii acţiuni pro bono pentru orice tip de agresiune. Am solicitat să se facă un site -plângeri gratuite- . Arafat sigur nu răspunde, a declarat Diana Şoşoacă la RTV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here