Şoşoacă, dezvăluiri de la comemorarea lui Avram Iancu: Primul-ministru și politicienii aflați la guvernare au fost huiduiți!

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost prezentă la comemorarea lui Avram Iancu la Țebea, la 150 de ani de la moartea sa. Senatoarea a criticat oficialii români prezenţi la eveniment.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, cerere ŞOC în Parlament: Să ieşim din UE! Cât vreți să mai furați? Ați vândut tot din România

La Panteonul Moților au venit duminică, 11 septembrie 2022, mii de oameni din toată țara, și chiar din străinătate. Au fost prezente oficialități de înalt rang, asociații, fundații culturale, și numeroase organizații cultural patriotice sau civice.

Primul ministru și politicienii aflați la guvernare au fost huiduiți, nefiind bine primiți acolo unde Avram Iancu, care spunea că „vreau să-mi văd Națiunea fericită”, este un simbol al romanismului absolut, al luptei pentru identitate și dreptate socială, semn că liderii actuali ai României nu au reușit să-și facă națiunea fericită, un deziderat vechi de secole, mai ales pentru românii transilvăneni.

Felicită românii

Felicităm toți românii care au făcut efortul să fie prezenți într-o asemenea zi sfântă pentru neamul românesc, aducând omagii celui care a inițiat în Transilvania lupta pentru emanciparea identitară și socială a românilor.
Din partea Partidului S.O.S România au venit câteva sute de membri, reprezentând filialele județene sau pe cele din afara țării. Au venit membri S.O.S România din toate colțurile țării, până și din cele mai îndepărtate, și pentru acest efort deosebit îi felicităm cu multă căldură și apreciere pe toți cei care au reușit să ajungă la Țebea.
„AVRAM IANCU suntem TOȚI!”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here