Şoşoacă, ceartă ca la uşa cortului cu Simion!

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă s-a urcat pe o scena improvizată, duminică, în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat de AUR, însă protestatarii i-au cerut să coboare şi i-au reproşat că a vorbit urât despre ei.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, scandal cu prietena ei: Încercați să vă ridicați din cocina în care ați căzut și începeți să învățați ce înseamnă onoarea!

Aceasta a fost dată jos de pe scenă şi a început să strige după jandarmi să o apere, potrivit unor imagini postate de Buletin de Bucureşti pe Facebook.

„Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate”, a spus Şoşoacă la o portavoce.

Ea l-a invitat pe liderul AUR, George Simion, să vină pe scenă.

Protestatarii s-au luat de ea

Mai mulţi protestatari au început să o critice pe senatoare. „Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă”, a strigat un bărbat din mulţime.

Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: „Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!”.

Ea a continuat. „Fără violenţă! Fără violenţă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.