Şoşoacă a făcut scandal la votul pentru Legea offshore: Sper să existe un Vlad Țepeș care să vă judece!

Șoșoacă

Senatul a dezbătut și votat miercuri, în calitate de primă Cameră sesizată, Legea offshore.

Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 256/2018 a fost asumată de liderii Coaliției de guvernare.

Dezbaterile s-au încheiat după aproximativ o oră, iar ulterior legea a fost adoptată cu 91 de voturi „pentru” și 13 voturi „împotrivă”. Legea merge la dezbateri și vot în Camera Deputaților, for decizional în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă acuzaţii BOMBĂ: Toate gazele din Marea Neagră se vor fi date americanilor! Trădătorii României!

Semnatarii proiectului sunt Președintele PNL și premierul Nicolae Ciucă, președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele UDMR, Kelemen Hunor, ministrul Energiei, Virgil Popescu, și liderul grupului minorităților naționale, Varujan Vosganian.

Iniţiatorii au lipsit de la şedinţă

La dezbaterile de miercuri, niciunul dintre inițiatori nu a fost prezent în plenul Senatului pentru a susține proiectul, dar nici din partea Guvernului.

Senatorul PSD Radu Oprea a susținut că Legea offsore este foarte așteptată de către români, pentru că „a avea rezerve de gaze fără a le folosi este un lucru de care avem nevoie”.

Legea offshore a fosr respinsă de parlametarii AUR, dar şi de seatoarea independentă Diana Şoşoacă. Explicând de ce legea offshore în forma propusă de actuala Coaliție ne va face „sclavii Rusiei”, senatoarea Diana Șoșoacă le-a transmis colegilor care vor vota: „Sper să existe un Vlad Țepeș care să vă judece”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here