Sorinel Ciobanu a fost revocat din funcția de director al Companiei Aeroporturi București

Fostul director general Sorin Ciobanu

Sorinel Ciobanu a fost revocat vineri din funcția de director general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). Motivul oficial invocat de Consiliul de Administrație al companiei a fost nerealizarea planului de investiții.

În locul lui Sorinel Ciobanu, prerogativele de director general vor fi preluate interimar de către unul dintre membrii Consiliului de Administrație al CNAB, Cosmin – Cătălin Peșteșan, manager public în cadrul Direcției de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor.

Cosmin – Cătălin Peșteșan are experiență în domeniul aviației civile, fiind reprezentantul României pe acest domeniu în cadrul organizațiilor internaționale Eurocontrol, ICAO, NATO, Comisia Europeană, precizează un comunicat dat publicității vineri de CNAB. Până în prezent, activitatea sa profesională a inclus elaborarea unor acte normative relevante pentru aviația civilă precum și reprezentarea Ministerului Transporturilor în cadrul unor întâlniri la nivel internațional cu organisme din domeniu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Derbedeul asta a pagubit statul cu o groaza de bani si totusi este numit in continuare pe functii de conducere ….este fostul spagarul de serviciu al lui Mitrea.
    Te ia capul cind vezi cum este furata tara asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.