Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia şi rămâne liber la plajă!

Sorin Oprescu FOTO: captură video
Sorin Oprescu FOTO: captură video

Magistrații eleni consideră că Sorin Oprescu nu va avea parte de condiții decente în închisorile din România, dacă va fi extrădat şi nu se va putea trata pentru bolile de care suferă (diabet şi alte boli asociate).

CITEŞTE ŞI: BOMBĂ. Judecătorii italieni, palmă pentru Justiţia română! Nu-i extrădează pe fugarii din dosarul lui Oprescu: Viaţa lor ar fi în pericol în penitenciarele româneşti!

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, nu va fi extrădat din Grecia, din cauza condiţiilor de detenție din închisorile din România.

Decizie pe perioadă nedeterminată

Astfel, fostul primar al Bucureştiului rămâne liber în Grecia. În plus, magistraţii eleni consideră că viaţa fostului edil ar fi în pericol în penitenciarele din România având în vedere bolile de care suferă. Astfel, magistrații eleni au hotărât ca acesta să nu fie extrădat. El rămâne așadar în Grecia pe perioadă nedeterminată. Sorin Oprescu a fost condamnat în luna mai la 10 ani şI 8 luni de închisoare. El a plecat în Grecia înainte de condamnare şI a solicitat azil politic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here