Șoferul unui autobuz din Brăila a leșinat în timp ce se afla la volan. Panicați, călătorii au sunat la 112

sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei
sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Un incident care putea avea urmări foarte grave s-a petrecut vineri în orașul Brăila. Unul dintre șoferii societății de transport public din oraș (Braicar) a leșinat în timp ce se afla la volan, mașina fiind plină cu pasageri. Din fericire, bărbatul de la volan a reușit să oprească autobuzul în siguranță.

Șoferul, un bărbat de 41 de ani, a simțit că i se face rău și a tras autobuzul pe marginea drumului. În acel moment, în mașină se aflau cel puțin 20 de persoane care s-au speriat când au realizat ce s-a întâmplat. Șoferului i-a căzut capul pe volan, iar pasagerii au sunat la 112 și l-au stropit cu apă pe bărbat. Acesta și-a revenit ușor și i-a îndemnat pe călători să coboare. După ce autobuzul s-a golit, șoferul a dus mașina la garaj și, apoi, a mers la spital pentru efectuarea unor analize medicale.
Conducerea societății Braicar spune că șoferul nu avea probleme medicale care să-l împiedice să practice meseria de șofer. În funcție de rezultatele analizelor medicale, șefii vor decide dacă bărbatul mai poate conduce autobuze.
În timpul incidentului, nu au fost victime sau pagube materiale, iar autobuzul are instalație de aer condiționat. Toți călătorii au fost preluați, în siguranță, de un alt autobuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

*