Șofer de autobuz din Cluj- Napoca,  pulverizat cu spray lacrimogen de un taximetrist

 Incident șocant, marți, pe un bulevard din Cluj-Napoca, un șofer de autobuz fiind pulverizat cu spray lacrimogen de un taximetrist deoarece l-ar fi avertizat că blochează circulația.

Regimul de circulație al taxiurilor în municipiu face și subiectul unui dosar în instanță, al cărui termen de judecată va fi la finalul acestei luni, potrivit digi24.ro.Incidentul a avut loc pe banda de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Șoferul autobuzului ar fi vrut să treacă de un taximetrist oprit pe banda dedicată mijloacelor de transport public. I-ar fi dat mai multe flash-uri și, deoarece șoferul taximetrului nu a vrut să plece, bărbatul a coborât din autobuz și a mers la geamul taximetristului. După ce s-au injurat, taximetristul, spun martorii, ar fi scos un spray lacromigen, cu care a pulverizat în direcția șoferului de autobuz. De incident au aflat și polițiștii, doar că șoferul autobuzului nu a depus nicio plângere.

Conflictul dintre șoferii de taxi și cei de autobuz din Cluj-Napoca este mai vechi și a ajuns chiar și în instanță. Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania a dat în judecată Primăria Cluj-Napoca și a cerut anularea Hotărârii de Consiliu Local 5/18.01.2022, prin care taximetrele au voie să circule pe benzile dedicate autobuzelor doar pe anumite străzi din oraș (bulevardele Nicolae Titulescu, Splaiul Independenței, Regele Ferdinand și Calea Florești).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.