Muncă în folosul comunității la SocialXChange, pentru bunuri de strictă necesitate

SocialXChange

Persoanele cu venituri modeste au şansa de a intra în posesia unor bunuri de strictă necesitate, prestând activităţi de muncă în folosul comunităţii la magazinul SocialXChange din Sectorul 6.

Premiat pe plan intern şi internaţional, acest sistem se sprijină pe spiritul de solidaritate şi omenie al donatorilor săi. Primarul Gabriel Mutu a susținut deschiderea celui de-al doilea magazin SocialXChange în Drumul Taberei, după succesul primului magazin caritabil, deschis în Crângași.

Persoane fizice, firme, asociaţii, instituţii de învăţământ sau cultură au contribuit, încă de la inaugurare, la succesul acestui program. Cei care donează au acces la servicii de tratament şi abilitare, participare la competiţii sportive, organizare de petreceri pentru copii, spaţii pentru conferinţe sau întâlniri de socializare, evaluare psihologică pentru angajaţi etc.

Record de donatori la SocialXChange

Anul 2019 a debutat cu un număr record de donatori, astfel încât a ajuns la un total de 2.500, ceea ce arată că proiectul este unul de viitor.

Bătrâni, familii sărace sau cu mulţi copii, oameni care şi-au pierdut locul de muncă, dar nu şi speranţa, te aşteaptă să te alături acestui proiect bazat pe încredere şi responsabilitate. Pentru informaţii suplimentare, puteți accesa site-ul magazinului https://www.socialxchange.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

*