Șocant! Un șofer băut din Dâmbovița și-a accidentat fata aflată în mașină

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Inconștiența la volan poate costă scump. Un astfel de caz este al unei familii din județul Dâmbovița, care se deplasa cu mașina, și care a s-a soeriat cumplit.

O fetiță în vârstă de 3 ani a ajuns la spitalul de urgență după ce tatăl ei , în vârstă de 32 de ani, s-a răsturnat pe uin drum din județul Dâmbovița., respectiv pe raza localității Gura Foii pe drumul judeţean 112.

Tatăl fetiței a condus mașina, după ce consumase alcool

Tatăl fetiței, care conducea mașina, după ce  consumase alcool înainte de a se urca la volan, Deoarece nu a adoptat viteza la trafic, șoferul a piedut controlul volanului iar mașina s-a rostogolit de câteva ori într-un șanț. Toți cei trei au scăpat nevătămați, nefiind  nevoie de descarcecarea lor. 

 „Nu a fost nevoie de descarcerare. Este vorba de un copil de 3 ani, cu mama lui. Au fost preluate de ambulanţele SAJ şi deplasate la Spitalul Găeşti”, a declarat plutonier ajutant şef, Petre Gheorghe, de la ISU Dâmboviţa.  Mama şi fetiţa de 3 ani au fost transportate la spital cu câteva răni uşoare.Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here