Șocant. Un fost procuror a fost bătut cu bestialitate de o primăriță și soțul ei. Cei doi au fost reținuți pentru tentativă de omor

Primărița unei localităţi din județul Bihor și soțul ei au fost reținuti miercuri seară. Ei sunt acuzați de tentativă de omor, după ce un fost procuror a fost atacat cu brutalitate în magazinul pe care aceștia îl aveau în comună.

Cei doi ar fi fost supărați că fostul procuror ar fi  depus o plângere la Direcția Antifraudă împotriva soțului primăriței.

Primăriţa comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost reținuți miercuri. Ei au fost conduși pentru a da declaraţii în faţa procurorilor. Pe numele celor doi a fost deschis un dosarul penal, sub acuzaţia de tentativă la omor.

Sesizarea este legată de agresiunea asupra fostului procuror Ioan Bodogai. Acesta a fost snopit în bătaie. Primărița și soțul ei au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit digi24.ro.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor. Constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat  prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Cum s-a produs agresiunea

Agresiunea s-a produs pe 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aflat în proprietatea primăriţei  şi soţului acesteia. Fostul procuror a fost lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri. El a fost transportat la spital plin de sânge, cu capul spart, având braţele acoperite de plăgi. Deoarece avea piciorul rupt, medicii i-au montat tije metalice.

Incidentul a fost filmat de un localnic, care a postat imaginile pe internet.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here