ŞOCANT. O tânără care ameninţa că se aruncă de pe bloc, a alunecat din greşeală

Foto: captura Antena3

O tânără care amenința că se sinucide a alunecat și a căzut de pe un bloc în timp ce vorbea cu polițiștii. Ea a supraviețuit deși a căzut de la etajul 4.

Incidentul a avut loc joi, la Reșița. În jurul orei 08.59, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc de patru etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

CITEŞTE ŞI: Tentativă de sinucidere live pe Facebook, după despărțirea de iubită

În această dimineață, în jurul orei 08.59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană femeia aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

SMURD a intervenit imediat

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here