ŞOCANT. Elevii au încins grătarul chiar în sala de clasă a liceului!

foto: ebihoreanul.ro

Scene incredibile în Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea, unde doi elevi s-au decis să prăjească mici în sala de clasă.

Momentul a fost imortalizat de un coleg de-ai lor, care, cu un limbaj vulgar, s-a arătat totuși șocat de gestul lor. „No, lua-v-aș în …. școlile la toți, dacă voi vă faceți mici în clasă, frate! Să-mi bag …”, spune adolescentul, în timp ce filmează scenele. În fundal, se aud vocile unor fete care avertizează că mirosul de fum ar putea fi simțit și de alții.

Înregistrarea video, care ar fi fost publicată pe platforma Tik Tok, a fost transmisă către ebihoreanul.ro. „Directorul Daniel Negrean era plecat din școală, într-un proiect în străinătate, doar adjunctul, Virgil Blage, era acolo. Dar toți au încercat să mușamalizeze povestea”, a relatat ebihoreanul.ro.

Elevii n-au cerut acordul

Potrivit directorului Daniel Negrean, clasa în care s-a petrecut incidentul este una de-a XI-a, specializarea Turism și Alimentație Publică. „Am avut o săptămână de promovare a specializărilor școlii, cu un târg al specializărilor și vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la școală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la școală și cartofi prăjiți de-acasă”, a declarat Negrean.

Directorul susține că elevii n-au cerut acordul niciunui profesor pentru asta și, desigur, nici n-au avut vreo aprobare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.