ȘOC. O parte din dosarul beizadelei Victoraș Micula a DISPĂRUT de la Tribunalul Bihor! Anchetă de proporții

Agitaţie mare, săptămâna trecută, la Tribunalul Bihor, unde se judecă procesul în care Victor Micula e acuzat, împreună cu mai mulţi poliţişti, că ar fi accesat baza de date a MAI şi ar fi participat ilegal la o percheziţie, echipat ca un poliţist, dezvăluie Bihoreanul.

Ziariștii de la publicația citata susțin că unul dintre volumele importante, cel cu declaraţiile de martor, a dispărut pur şi simplu din dosar! Drept urmare, în instanţă au început verificări pentru a se afla unde anume a putut dispărea volumul cu pricina şi dacă a fost o „mână criminală”.

Reconstituirea

Angajaţii reconstituie zilele acestea traseul dosarului prin instanţă, sperând că s-a rătăcit între altele şi că, până la următorul termen, va fi găsit.

CITEȘTE ȘI: Fugit în Elveţia, beizadeaua Victoraş Micula poate răsufla uşurată: Judecătorii au respins arestarea sa

Cu toate că gurile rele ar putea spune că „mişcarea” ar fi de ajutor pentru Victor Micula, adevărul e că pe micul mogul nu l-ar prea ajuta dispariţia. Nu de alta, dar dosarul există şi scanat, iar declaraţiile de martor au fost filmate şi pot fi reconstituite fără probleme din arhivele Parchetului Bihor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here