ŞOC. Jumătate de tonă de cocaină, livrată din greşeală la o fabrică de cafea

Peste 500 de kilograme de cocaină, cu o valoare estimată la peste 50 de milioane de franci elveţieni (50,65 milioane de dolari), au fost găsite într-un container cu saci de cafea boabe destinaţi fabricii Nespresso a Nestle, din Romont, în vestul Elveţiei, a declarat joi poliţia cantonală.

CITEŞTE ŞI: O braziliancă, prinsă pe Otopeni după ce înghiţise un kilogram de cocaină pentru a introduce-o în România!

Poliţia a fost informată luni seară de către Nespresso că personalul a găsit o substanţă albă nedefinită în timp ce descărca saci cu boabe de cafea care tocmai sosiseră din Brazilia, a spus poliţia într-un comunicat.

Poliţia face investigaţii

Analizele au arătat că substanţa era cocaină. „Substanţa în cauză nu a intrat în contact cu niciunul dintre produsele noastre sau cu echipamentele de producţie folosite pentru a face produsele noastre”, a spus Nespresso într-un comunicat trimis prin e-mail.

„Compania a adăugat că „întrucât o investigaţie a poliţiei este în desfăşurare, nu putem împărtăşi mai multe detalii. Vrem să asigurăm consumatorii că toate produsele noastre sunt sigure pentru a fi consumate”, a spus producătorul de capsule de cafea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here