Situație tensionată în PSD Dâmbovița. Acuzații la adresa fiului Rovanei Plumb

PSD oaia neagră a socialiștilor europeni

Tensiunile apărute după alegerile europarlamentare la nivelul organizației PSD Dâmbovița sunt departe de a dispare, alți  membri socialdemocrati importanți solicitând convocarea biroului executiv județean al partidului și implicit noi alegeri .

Problemele în cadrul organizației județene a PSD Dâmbovița, condusă de fostul ministru Rovana Plumb, au apărut imediat după alegerile europarlamentare, mai exact după ce fiul acesteia, Andrei Plumb a fost ales vicepreședinte al organizației.

La scurt timp după ce Andrei Plumb a fost votat în această funcție au apărut contestatari chiar din rândul celor care i au dat votul.

Unul din aceștia este deputatul Corneliu Ștefan care  și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița, acesta vorbind despre nereguli în interiorul organizației .„PSD Dâmboviţa este al pesediştilor dâmboviţeni, este al oamenilor, al românilor şi nu voi lăsă niciodată că PSD Dâmboviţa să fie al unei găşti care vrea să controleze partidul”, declara deputatul Corneliu Ștefan.

Andrei Plumb, care a fost acuzat de deputatul Corneliu Ștefan că ar dori să confiște organizația și că s ar află în spatele anumitor oameni,  a respins acuzațiile  și a afirmat că a fost ales în funcție în urmă voturilor exprimate. Andrei Plumb a făcut apel către colegii săi la unitate și colaborare pentru că PSD să obțînă rezultate cât mai bune la următoarele alegeri.

Alte nume grele din PSD Dâmbovița cer organizarea de noi alegeri

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, primarul orașului Pucioasa , Constantin Ana , au solicitat și ei organizarea de noi alegeri la nivelul organizației socialdemocrate. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretarul general al organizației PSD ,  a declarat luni  că în opinia să ar trebui convocat un nou birou executiv județean până la dată când vor avea loc alegerile prezidențiale.Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, se alătură vocilor care susțin o alianță PSD – ALDE – PRO ROMÂNIA pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Acesta spune  că procentele  pe care partidele conduse Ponta și Tăriceanu le ar  adăuga procentajului  PSD va conta decisiv în alegerea viitorului președinte al României. Daniel Cristian Stan crede că trebuie cristalizată o echipa de conducere care să fie repartizată echilibrat în toate zonele județului și că ar trebui să se înceapă identificarea și stabilirea echipelor de consilieri locali, candidați la primării, stabilirea foarte clară a candidaților la Consiliul Județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*